返回列表 發帖

朝鮮半島磨刀霍霍

竟然冇人提?

只係知道兩個傻佬互兇。開始覺得金仔傻得黎合理過侵侵。主動權都係金仔手上。
明暗 明暗 明暗

竟然冇人提?
newbie 發表於 2017-8-14 13:12

可能大家唔覺得真打

只係知道兩個傻佬互兇。開始覺得金仔傻得黎合理過侵侵。主動權都係金仔手上。 ...
dcmarco 發表於 2017-8-14 13:19

你見習大佬唔想開戰當唔知肥仔同侵侵鬥兇,安倍公子就好似某人向來做法擺定個位準備抽水

報紙攞返古巴導彈危機黎比,根本就無得比。
如果北韓實力有蘇聯咁強,一早就世界末日,我地已投胎做蟑螂。
明暗 明暗 明暗

報紙攞返古巴導彈危機黎比,根本就無得比。
如果北韓實力有蘇聯咁強,一早就世界末日,我地已投胎做蟑螂。 ...
dcmarco 發表於 2017-8-14 13:35

肥仔恩某程度上係同美國夾埋晌東亞玩嘢(我個人唔認為中俄真心撐佢,佢有核彈,中國東北三省同俄國遠東地區都唔安全!),佢做咁多係威嚇緊日本韓國兩家迫美國佬埋枱談判

習大佬,安倍公子同文統領都怕肥仔恩晌瀋陽東京同首爾每城一個原子彈

喊打喊殺嘅通常都係得把聲, 習大要担心嘅反而係印度, 唔聲唔聲起勢增兵

喊打喊殺嘅通常都係得把聲, 習大要担心嘅反而係印度, 唔聲唔聲起勢增兵
newbie 發表於 2017-8-14 14:48

無錯,莫迪為求自保局住增兵 (印軍撤出莫迪內閣立即倒台),習大佬就好似賭場風雲中其中一場戲個老友畀賭魔用槍指住局住賭一樣,但問題係邊個為莫迪出賭本畀佢賭到咁大?(印度經濟真係唔掂?)

至於安倍公子就好似呢個屋苑群某人一樣,搵機會晌朝鮮核問題上揩油抽水

PS. 印度增兵其實好大聲

無錯,莫迪為求自保局住增兵 (印軍撤出莫迪內閣立即倒台),習大佬就好似賭場風雲中其中一場戲個 ...
何偉濤 發表於 2017-8-14 14:54

印度軍方冇金仔咁高調, 但密密集結軍力

印度軍方冇金仔咁高調, 但密密集結軍力
newbie 發表於 2017-8-14 15:04

雖然印度向來自覺要"統一"印度次大陸,但近期邊個支持佢哋玩大?