返回列表 發帖
請問洗唔洗填寫意向書?如果要,Mo 會統計想買嘅人數,作出部署。有可能會加推! ...
chachalee 發表於 2018-4-12 17:17

有張申請表,有交就有得抽

請問現正租金多少?
chachalee 發表於 2018-4-12 17:19

經昇捷就$4200/1樓,$4100/2樓,$4000/3樓

經昇捷就$4200/1樓,$4100/2樓,$4000/3樓
StreetBoy 發表於 2018-4-12 18:47

月租租金不便宜!

有車業主,一定要買啦

都要看看價單吧,怕只有少量170 萬!

請問是否每座只有一部電梯可直接去到停車場,如果部電梯繁忙,是否要經過近三座的中轉

請問是否每座只有一部電梯可直接去到停車場,如果部電梯繁忙,是否要經過近三座的中轉 ...
chachalee 發表於 2018-4-18 22:21

是,倒垃圾果部,如果撞正倒緊,有兩部可以用,近三座中轉同埋近一座都有部,另外斷橋好似都有一部

出左抽獎結果,3xx號應該可以疊埋心水了

我估計$170傷殘位,$180山旮旯死角位,$190正常唔近出入口位, $200比較近出入口位, $210好近出入口位 ...
StreetBoy 發表於 2018-4-11 10:50

比之前估計平喎, 冇傷殘位, 真係賣90個, 全LG3, 最平$170(2個死角位), $178(4個山旮旯), $186(49個正常唔近出入口位), $193(22個比較近出入口位), $198(13個好近出入口位)

回復 48# StreetBoy

有D位好難泊,指示又唔清晰,仲貴過領都開賣

回復 49# lohasle

算平啦!最貴嗰個都唔使200 萬