返回列表 發帖
回復  StreetBoy

有D位好難泊,指示又唔清晰,仲貴過領都開賣
lohasle 發表於 2018-5-4 00:10

我自己因為都抽到非常後, 所以冇落過LG3睇, 不過今時今日都好難同領都開賣價比, 領都現時成交價都$220, 緻藍天剛剛成交左個LG1 P38 $2,495,000了

如果有需要,不想日後,年年簽租约咁麻煩,市場又没有太多選擇,嗰車位位置差,都會焗住買!

我自己因為都抽到非常後, 所以冇落過LG3睇, 不過今時今日都好難同領都開賣價比, 領都現時成交價都$220,  ...
StreetBoy 發表於 2018-5-4 12:08

真的很好奇,38號車位,是有現正發售list 上,$186萬!都未賣,點解會有成交!

剛二手成交的P38是在LG1,現在一手發售的是LG3層

回復 51# StreetBoy

會唔會是做勢呢,這口價太高了

回復  StreetBoy

會唔會是做勢呢,這口價太高了
Flash 發表於 2018-5-5 07:07

今次賣車位係MTR主導, 開價亦唔算進取, 一Q清基本上冇難度, 我又唔覺得要做呢個勢, 可能有業主兩次都抽唔到, 又有自用需要, 就向二手市場入手, 領都成交價都$228, 緻藍天$230合理丫, 呢個LG1加$10, 靚number加$10, 咪做到這口價

如業主放出, 是否自由買賣市場?

恭喜各位買到車位嘅業主

恭喜各位買到車位嘅業主
StreetBoy 發表於 2018-5-12 12:39

中午晌街唔知返唔返屋企時收到"全部車位已售"SMS, 咁就返屋企

本人想租緻藍天車位,如放租請電Tel:******** andy