返回列表 發帖
回復 20# kimidaniel

每座大厦會設1部主,康城首都左翼,不落L1。就是主,所以不停在你面前出現!

回復 21# klpercy

我地都有,不過d Lift 唔係壞冷氣就死咗

回復 22# kimidaniel

首都好啲啲,無用架,悭埋都唔夠,俾两部進盈友共用維修及電費!有煮食唔做嘢!死都唔首肯set,夠到爭,有啲狗友,入左按住L1,明明顯示向上行,跟住轉左向下行,攪到所有人,焗遊河!

回復 23# klpercy

你地煮食梗係唔夠膽改啦,佢咁搞失好多票喎!你睇佢搞化驗所單野就知,明明支持起,俾峻瀅"2街坊插,佢立即縮,所以煮食點會夠膽搞部lift 失票

評分人數

回復 24# kimidaniel

化驗所有嘜大問題呢?又唔係碧茘道,港大医生實習中心……劏死屍!附近豪宅又唔見到無人要?

回復  kimidaniel

化驗所有嘜大問題呢?又唔係碧茘道,港大医生實習中心……割死屍!附近豪宅又唔見 ...
klpercy 發表於 2018-5-24 05:45

可能要等垃圾站、濕街市。咁樣就開心死喇。

回復 26# dcmarco

想要街市的,停一停,想清楚,百分之九十九,鼠患、地濕滑、環境臭味嚴重,西湾河欣x,鴨利洲海x……多不勝數,有了後悔莫及

回復  dcmarco

想要街市的,停一停,想清楚,百分之九十九,鼠患、地濕滑、環境臭味嚴重,西湾河欣x,鴨 ...
klpercy 發表於 2018-5-24 08:09

由單一議題,變眾多問題,大家無咁悶

回復 28# dcmarco

最好不過

回復  kimidaniel

化驗所有嘜大問題呢?又唔係碧茘道,港大医生實習中心……劏死屍!附近豪宅又唔見 ...
klpercy 發表於 2018-5-24 05:45

有人話數據中心會令區內輻射超標, 講到好似福島一樣

(利申: 化驗所事上, 我係中立嘅)