返回列表 發帖

初代西餐,重出首都

宋太資訊提供,希望有得快開業
我係嗰無學識嘅小無賴

回復 1# wyk

正吖!是否開村那一間,希望水準保持!祈+待!

回復  wyk

正吖!是否開村那一間,希望水準保持!祈+待!
klpercy 發表於 2018-5-25 08:35

記得開業後帶我入去食一餐

回復 3# layman

唔得……要試過無問題,質素有保證,請你吃一餐

提提大家, 以前緻藍天開會所餐飲服務時最初被裝修風格忽悠以為呢度係某沙灣, 推出一系列高檔西餐 (價錢對應高檔), 一年後改為"冰室餐飲風格"

如果我話"冰室風"比"高檔風"更受業戶們認受 ...
向亂花泥頭費說Οχι (希臘語: 不), 向天價加圍標標書說止め (AV語: 不要), 向跟進執修不力說non (法語: 不)

緻藍天非緻南天更非致癌天
Hemera (ἡμέρα) not Hermera not Carcinogenimera (Carcinogenic+Hemera)

回復  layman

唔得……要試過無問題,質素有保證,請你吃一餐
klpercy 發表於 2018-5-25 09:12

一言為定!

提提大家, 以前緻藍天開會所餐飲服務時最初被裝修風格忽悠以為呢度係某沙灣, 推出一系列高檔西餐 (價錢對應 ...
何偉濤 發表於 2018-5-25 09:29

我買領都時,條AA話有四間特色餐廳啦……

layman 發表於 2018-5-25 10:00

咁腸肛/M記宣傳材料有冇咁講先?! 如果無就係代理(無知或有意)誤導

咁腸肛/M記宣傳材料有冇咁講先?! 如果無就係代理(無知或有意)誤導
何偉濤 發表於 2018-5-25 10:02

做嗰行見錢開眼,又無錄音,吹得佢脹?

等多兩年唔止 4 間啦

layman 發表於 2018-5-25 10:00