返回列表 發帖
午餐黑松露意粉,幾鬼高級吖!快啲開吖!快啲、快啲!
klpercy 發表於 2018-5-25 15:36

基本上可以肯定到時一定有啲百彈齋主出嚟講乜唔好物唔好……

基本上可以肯定到時一定有啲百彈齋主出嚟講乜唔好物唔好……
layman 發表於 2018-5-25 16:07

主要會插話貴。記住留低而家果間d頹餐相,放返比將來插既人睇。人係好善忘。

主要會插話貴。記住留低而家果間d頹餐相,放返比將來插既人睇。人係好善忘。 ...
dcmarco 發表於 2018-5-25 16:30

before and after相係有力證據

回復 22# dcmarco

會所餐飲,不一定是大衆化口味,或消费平。個人接受,級數及消費高一点点,因為是私人會所,所以撕人化!

評分人數

網上資資:
豪華享樂廳 2個廚房 2個備餐室、小型餐飲吧
dcmarco 發表於 2018-5-25 13:58

備餐室係畀屋苑業戶晌會所有活動時使用, 唔算

好可惜, 其實我幾鐘意珠記既野食.

提提大家, 以前緻藍天開會所餐飲服務時最初被裝修風格忽悠以為呢度係某沙灣, 推出一系列高檔西餐 (價錢對應 ...
何偉濤 發表於 2018-5-25 09:29

領都個餐廳直頭茶記咁款,大記個地下都乾淨過佢

領都個餐廳直頭茶記咁款,大記個地下都乾淨過佢
Lohasbb 發表於 2018-5-30 09:31

夜晚果班做野超唔掂,無搞好清潔就收工。
工作態度都唔認真。
早上太早入去,廚房未ready,魚柳解凍唔切,勉強解凍放落去炸,會搞到d肉霉。

夜晚果班做野超唔掂,無搞好清潔就收工。
工作態度都唔認真。
早上太早入去,廚房未ready,魚柳解凍唔切 ...
dcmarco 發表於 2018-5-30 13:24

好過我地而家冇得食.....

好過我地而家冇得食.....
Tonyyip 發表於 2018-5-30 14:37

都可以咁講嘅,無冷氣,烏糟,無人serve,味道一般... 都總好過無嘅...