返回列表 發帖
好過我地而家冇得食.....
Tonyyip 發表於 2018-5-30 14:37

咁就要比貴d或降低要求

都可以咁講嘅,無冷氣,烏糟,無人serve,味道一般... 都總好過無嘅...
Lohasbb 發表於 2018-5-31 08:54

唔係啩?咁差!

回復 31# dcmarco

外面魚咪加,質素都可接受,点解呢處評差呢?

咁就要比貴d或降低要求
dcmarco 發表於 2018-5-31 11:24

我成日都幫襯珠記, 有時禮拜六日都經常見到滿座.
心諗呢間應該長命過上次間牛肉面, 點知.......

都可以咁講嘅,無冷氣,烏糟,無人serve,味道一般... 都總好過無嘅...
Lohasbb 發表於 2018-5-31 08:54

無冷氣?  幾時?  無internet我就試過.
無人serve?  呢間係冰室, 需唔需要米芝蓮服務?
烏糟?  我又唔覺, 成個會所都差唔多, 閱讀室我見過有雞骨頭...係住客做成定係?
味道一般...呢個真係見仁見智, 或者係我要求低, 我覺得好好了.

我成日都幫襯珠記, 有時禮拜六日都經常見到滿座.
心諗呢間應該長命過上次間牛肉面, 點知....... ...
Tonyyip 發表於 2018-5-31 17:21

朱記係因為業主大會上投票轉會所營運商, 而佢又唔係腸肛 (萬泰->高衛物業管理->腸肛地產) 用開嘅分判, 畀萬泰叫佢走

無冷氣?  幾時?  無internet我就試過.
無人serve?  呢間係冰室, 需唔需要米芝蓮服務?
烏糟?  我又唔覺,  ...
Tonyyip 發表於 2018-5-31 17:24

好似講緊二期

朱記係因為業主大會上投票轉會所營運商, 而佢又唔係腸肛 (萬泰->高衛物業管理->腸肛地產) 用開嘅分 ...
何偉濤 發表於 2018-5-31 17:55

原來如此..........

回復 36# 何偉濤

前會所承辦商死因,自己有不足之處,被發現工作期間,員工在玩手機,合约期間没有改善政策,但是新合约標書,卻推出一大蘿,長達三年分階段的,改善及增值服務,直至合约期,再加上部分業主,也不滿朱記,早午晚餐單,日日如是,水準更每況愈下!

晚餐日日一樣?食既唔悶,煮果個都悶啦
明暗 明暗 明暗