返回列表 發帖
都係果句,最緊要食得開心,坐低發覺唔合心意,用腳投票。
明暗 明暗 明暗

都係果句,最緊要食得開心,坐低發覺唔合心意,用腳投票。
dcmarco 發表於 2018-6-1 08:17

首都會所餐廳,你點用腳投票?

無冷氣?  幾時?  無internet我就試過.
無人serve?  呢間係冰室, 需唔需要米芝蓮服務?
烏糟?  我又唔覺,  ...
Tonyyip 發表於 2018-5-31 17:24

你成日去領都餐廳架?我唔係成日去,不過對上兩三個禮拜六日去過兩次都壞冷氣,個地就由day 2開始都咁烏糟,不過可能你接受到啦,樓面得三四個人,仲要送埋餐,單都無人落,一係攪自助,我要人幫我落單同埋跟下啲野食唔算要米芝連服務呀?係嘅話你個人都幾無要求

朱記係因為業主大會上投票轉會所營運商, 而佢又唔係腸肛 (萬泰->高衛物業管理->腸肛地產) 用開嘅分 ...
何偉濤 發表於 31/5/2018 17:55

你錯了,朱記份约,係跟簽帝豪呢間會所合约,會所约到终,自然要起身走人, 並不存在係自己友的問題。  康年/T VB及牛肉麵皆如是,並無關係
至於在三期,據我所知朱記好似有股份或 parter形式 在新的會所管理公司

回復 39# klpercy
話明係冰室,選擇係比街少。康年多選擇咪一樣拍枱要走人

回復 40# dcmarco
並不是

你錯了,朱記份约,係跟簽帝豪呢間會所合约,會所约到终,自然要起身走人, 並不存在係自己友的問題。   ...
wyk 發表於 2018-6-1 08:47

原來如此, 明白了

你成日去領都餐廳架?我唔係成日去,不過對上兩三個禮拜六日去過兩次都壞冷氣,個地就由day 2開始都咁烏 ...
Lohasbb 發表於 1/6/2018 08:46

你哋搞錯曬,佢嘅一期,而你指二期

回復 45# wyk

少到永無選擇下,來來去去,腸、水腿、蛋,不如在家吃,自家放入焗爐,無需睇火,平兼品質高,$15攪掂,好過俾三十幾食悶蛋!

回復  wyk

少到永無選擇下,來來去去,腸、水腿、蛋,不如在家吃,自家放入焗爐,無需睇火,平兼品 ...
klpercy 發表於 2018-6-1 09:07

我試過一d差過悶蛋的蛋。去俄羅斯同蒙古邊界的旅館,早餐係兩片cold cut加一隻早一日煮定的烚蛋,放在碟上有倒汗水在蛋殼上。