返回列表 發帖
回復 50# dcmarco

叫做人体工學……凍蛋,極品!亞洲區麪包,普遍都好新鲜,在外國的麪,掟死狗!

你哋搞錯曬,佢嘅一期,而你指二期
wyk 發表於 2018-6-1 09:04

我好清楚喎

我好清楚喎
Lohasbb 發表於 2018-6-1 12:16

我都好清楚自己係首都版而題目係初代西餐 - 重出首都,
你話你講緊深水埗嘉頓餐廳都冇問題的.

你成日去領都餐廳架?我唔係成日去,不過對上兩三個禮拜六日去過兩次都壞冷氣,個地就由day 2開始都咁烏 ...
Lohasbb 發表於 2018-6-1 08:46

咁我又真係幾登你可憐喎~

咁我又真係幾登你可憐喎~
Tonyyip 發表於 2018-6-1 13:32

真係好可憐,不過學你咁講 " 好過我地而家冇得食..... "
http://lohas-park.com/redirect.p ... 482&pid=1145594

真係好可憐,不過學你咁講 " 好過我地而家冇得食..... "
Lohasbb 發表於 2018-6-1 15:58

咁你咪一樣咁無要求囉, 陰功囉咁委屈你
鄰居你扭波轉彎仲靚過美斯~~~

(你知唔知我就係等緊你咁覆的?)

咁你咪一樣咁無要求囉, 陰功囉咁委屈你
鄰居你扭波轉彎仲靚過美斯~~~

(你知 ...
Tonyyip 發表於 2018-6-1 17:12

原來你記得你覆過二期餐廳個thread,究竟你喺邊個閱讀室見過雞骨頭,邊度無internet,真係好confuse...

原來你記得你覆過二期餐廳個thread,究竟你喺邊個閱讀室見過雞骨頭,邊度無internet,真係好co ...
Lohasbb 發表於 2018-6-1 18:02

重申, 我係首都版題目"初代西餐重出首都" 講關於一期餐廳既野.
所以我第一次回你係針對首都餐廳,
原來你講二期?  fine!
你大可以話你原來講緊八期餐廳, 深水埗大中華, 觀塘KFC, 甚至係飛機餐都無問題.
你話你好confuse, 無錯, 我睇你都真係幾confuse.
要唔要返去你既二期餐廳叫杯凍茶定一定神先?  唔一定有冷氣架喎~

重申, 我係首都版題目"初代西餐重出首都" 講關於一期餐廳既野.
所以我第一次回你係針對首都餐廳,
原來你 ...
Tonyyip 發表於 2018-6-2 03:22

好權威呀,講大記又得嘅,Mr. Steak又得嘅,叫版主黎話我喺首都版題目"初代西餐重出首都" 講左關於二期餐廳既野啦

大大隻字寫住〝領都個餐廳直頭茶記咁款,大記個地下都乾淨過佢〞,自己又識得寫〝好過我地而家冇得食..... 〞,依家又〝我第一次回你係針對首都餐廳,原來你講二期?  fine!〞咁樣真係唔fine喎

好權威呀,講大記又得嘅,Mr. Steak又得嘅,叫版主黎話我喺首都版題目"初代西餐重出首都" 講左關於二期餐 ...
Lohasbb 發表於 2018-6-2 09:39

對唔住, 我#29嗰句(好過我地無得食)並唔係覆你的, 睇到未?
你#30 插嘴既回覆(都可以咁講嘅,無冷氣,烏糟,無人serve,味道一般... 都總好過無嘅...)係回覆我句(好過我地無得食).  喂喂, 你唔係因為#27兩個大大隻領都二字, 全世界後面就要係呢個thread跟你轉話題吧!?  我權威?  好似係你霸道D喎~
唔怪之你又confuse又唔知fine唔fine啦, 連我點解咁多人只係捉住你傾計都未知......
去咗飲凍茶定神未啫?