返回列表 發帖
有朋友揸"快high利",寧願街上違泊,死都不入停車場,任由警察抄,佢話有時泊車位又窄,又要過减速駁……

我對名車無乜感覺,汽車主要是代步或運輸用啫,馬力好的車在香港最多咪快幾分鐘?坐吓飲杯荼的時間都去咗啦……

我對名車無乜感覺,汽車主要是代步或運輸用啫,馬力好的車在香港最多咪快幾分鐘?坐吓飲杯荼的時間都去咗啦 ...
layman 發表於 2019-3-7 11:10

M記去長春買列地鐵都要幾千萬, 基本上貴過任何你我買得到嘅汽車

(唔好睇小中車長客, 中國軌道交通工具出口, 佢係一哥)

有朋友揸"快high利",寧願街上違泊,死都不入停車場,任由警察抄,佢話有時泊車位又窄,又要過减速駁……{: ...
klpercy 發表於 2019-3-7 10:47

新款已經有將車身升高嘅功能

回復 34# newbie

佢嗰腦放在生意上,住毒棘屋,泊車在家門口,揸任何車款,也不入停車場,費事傷神喎!

我對名車無乜感覺,汽車主要是代步或運輸用啫,馬力好的車在香港最多咪快幾分鐘?坐吓飲杯荼的時間都去咗啦 ...
layman 發表於 2019-3-7 11:10

名車=虛榮感,優越感,身份象徵

回復 36# chachalee [/b吖
    係喎!妳首都好似有車位,,妳投边一個票?

回復 37# wyk

你估呢?

回復 32# layman

過得去……我所求!

回復  chachalee [/b吖
    係喎!妳首都好似有車位,,妳投边一個票?
wyk 發表於 2019-3-7 15:54

投了,我寫了授權書,比張志董

方國珊敵對家,滿意嗎?