返回列表 發帖
回復  KY7092
kimidaniel 發表於 2017-6-10 16:48

咁早油road marking?

咁早油road marking?
newbie 發表於 2017-6-10 20:49

仲以為會鋪多層紅色
依家搞到兩截色

仲以為會鋪多層紅色
依家搞到兩截色
KY7092 發表於 2017-6-10 21:24

應該是臨時

如果放路每個地盤就要圍covered walkway. 所以又唔似短期內放路,所以現在油road marking都唔係好明

如果放路每個地盤就要圍covered walkway. 所以又唔似短期內放路,所以現在油road marking都唔係好明 ...
newbie 發表於 2017-6-10 21:29

新臨時橋另一邊封哂唔比人行都無起cover walkway,會否一樣只放行車不放行人去慳番起covered walkway

新臨時橋另一邊封哂唔比人行都無起cover walkway,會否一樣只放行車不放行人去慳番起covered walkway ...
KY7092 發表於 2017-6-11 08:15

要局啲人行新臨時橋,如果開放埋對面行人路,要起埋有蓋行人通道

回復 156# newbie

如果開放埋對面行人路對領都人就方便快捷好多了。

要局啲人行新臨時橋,如果開放埋對面行人路,要起埋有蓋行人通道
newbie 發表於 2017-6-11 19:43

換句話講如果佢唔開條行人路比人行,呢條車路其實應該可以短期內通車。

【荃灣新盤】海之戀商場定名OP MALL 明年落成
http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 5342&a=56821972

好似康城商場,商場總樓面約43萬方呎又係海濱商場