返回列表 發帖
我估商場上蓋部分6幢住宅會分兩期推出如下 (純粹斷估)
newbie 發表於 2016-2-6 10:42

不得不讚自己一個,一年前嘅估計比我撞中咗

newbie 發表於 12/3/2017 14:39

我都講中咗啦,咁鬼多廣告彈出嚟電話。唔駛係度出,全部睇到。勁呀

newbie 發表於 2017-3-12 14:39

11及12期布局(包括住客停車場及住客升降機位置)相信與我一年前嘅分析十分接近

商場落成日期預計是2022年3月31日

http://www.lohas-park.com/viewth ... p;extra=&page=4

#40 第9點

newbie 發表於 12/3/2017 02:39 PM

讚讚讚

最近看商場的地,看見的柱起了上來,連車廠的位置都有,商場好似好大喎! 好開心! 快些起好吧,我要shopping!
Starry, starry night  
Paint your palette blue and gray

最近看商場的地,看見的柱起了上來,連車廠的位置都有,商場好似好大喎! 好開心! 快些起好吧,我要shopping ...
ahlamman 發表於 2017-9-27 09:12

商場面積比東港城大5分之一, 康城商場48萬尺, 東港城商場40萬尺

最近看商場的地,看見的柱起了上來,連車廠的位置都有,商場好似好大喎! 好開心! 快些起好吧,我要shopping ...
ahlamman 發表於 2017-9-27 09:12

我就想睇下M公司可以招到邊個級數嘅中式酒店入康城商場

(PS. 我要利苑)

我就想睇下M公司可以招到邊個級數嘅中式酒店入康城商場

(PS. 我要利苑) ...
何偉濤 發表於 2017-9-27 09:22

利苑好過美心少少, 但有得揀我都唔去利苑

利苑好過美心少少, 但有得揀我都唔去利苑
newbie 發表於 2017-9-27 09:28

有乜更好介紹?