返回列表 發帖
今日美帝已經實現日本軍國主義最邪惡概念, 美利堅八紘一宇 ...
何偉濤 發表於 2018-8-30 09:28

如果真能使日本向中國拉近一步,可能是好事。

如果真能使日本向中國拉近一步,可能是好事。
layman 發表於 2018-8-31 09:49

日本太危險, 就算無美國重壓都唔可以放過日本

facebook同某果報一樣肯定有內部審查, 至於谷歌所謂"不作惡"我個人一直有所懷疑

...
何偉濤 發表於 2018-8-30 12:30

越來越相信,各國政府或環球組織都以全霉洗腦,無論是靚仔、中坑、老坑都墜入陷阱。
所以沒有骯髒的全霉,只有更骯髒的全霉,分別是有些洗咗你腦你都未知,有啲就好唔sell得,例如:環球時報。
獨立思考,才是正路。

越來越相信,各國政府或環球組織都以全霉洗腦,無論是靚仔、中坑、老坑都墜入陷阱。
所以沒有骯髒的全霉, ...
layman 發表於 2018-8-31 09:54

連普通網友們都可以晌國外問答網站上睇穿對方問題係故意煽動, 用返惡搞型式去回應 ....

如果老共中宣部收編到黎思歪就局面好唔同

日本太危險, 就算無美國重壓都唔可以放過日本
何偉濤 發表於 2018-8-31 09:50

現時中國的孤立情況,對整體形勢非常不利,暫時少一個敵人,始終好啲……

連普通網友們都可以晌國外問答網站上睇穿對方問題係故意煽動, 用返惡搞型式去回應 ....

如果老共 ...
何偉濤 發表於 2018-8-31 09:57

老共也不是什麼好東西,肥佬黎睇得一清二楚,可能佢想以外力打低老共,但此舉太危險,搞不好是漢奸一名……

老共也不是什麼好東西,肥佬黎睇得一清二楚,可能佢想以外力打低老共,但此舉太危險,搞不好是漢奸一名… ...
layman 發表於 2018-8-31 10:06

毒果報無法子解釋到mark simon呢個人嘅存在就無法令人唔懷疑佢係係漢奸

PS. 汪精衛以為投靠日本可以打倒蔣介石, 結果不論國共都拒絕假釋佢老婆

現時中國的孤立情況,對整體形勢非常不利,暫時少一個敵人,始終好啲…… ...
layman 發表於 2018-8-31 10:03

日本比突厥更加死不認數

毒果報無法子解釋到mark simon呢個人嘅存在就無法令人唔懷疑佢係係漢奸

PS. 汪精衛以為投靠日本可 ...
何偉濤 發表於 2018-8-31 10:07

如果肥佬被懷疑係漢奸,咁支持佢嘅香港人又係乜嘢人?

日本比突厥更加死不認數
何偉濤 發表於 2018-8-31 10:09

只可利用,不可重用……