返回列表 發帖
我間中巡村, 你地仲想屈我無追, 我拍咗d片俾人睇, 你地無跟仲想推落我到我唔跟, 你唔好去x

連任三屆但勢孤力弱,如何能以一人之力推動整體業委督成港鉄承擔屋苑執漏責任?

業委多年無力跟進港鐵屋苑執漏,居民有目共賭,怎能說是被人挑撥?

如果業委做到嘢,便不會有另外組織召集居民開會,既然業委無力,和業委商談有何用?之前已經無數次要求業委跟進執漏,業委態度是極不合作,甚至打壓居民,業委又有和居民商談嗎?擺高姿態的業委如何與居民溝通和代表居民?

回復 20# kimidaniel

工作岗位也類似,公勞他人立,死猫要你食,尤其PK上司,正屎忽鬼

回復 23# klpercy

呢d正賤人, 我最憎人屈我, 我放d相出來, 我驚嚇親街坊
    你要威我咪俾你威, 你同我搞掂全部天台漏水, 單位內滲水, 俾你威又如何, 你咪又彈d料俾已完跟, 我就話你威啦

大平反,等待中
我係嗰無學識嘅小無賴

連任三屆但勢孤力弱,如何能以一人之力推動整體業委督成港鉄承擔屋苑執漏責任?

業委多年無力跟進港鐵屋苑 ...
kimidaniel 發表於 2018-2-13 10:18

離開建制,反而更暢所欲言。
我相信壓迫越大,反彈越大。

我勸d已完不要插手,火燒邊個方向係好難講。

回復 26# dcmarco

離開建制, 我可以講梗多事實出嚟, 唔使就住嚟講,  今早mo仲叫議員落場, 離譜! 佢掂就唔使一年上L6影相做下SHOW 啦

評分人數

• wyk

回復 25# wyk

業委會唔肯同業主一齊打壓MO, 仲要自己另開一個EGM , 之前有人話開EGM 浪費業主錢, 而家又走去開EGM , 真係今天的我打倒昨日的我

回復  wyk

業委會唔肯同業主一齊打壓MO, 仲要自己另開一個EGM , 之前有人話開EGM 浪費業主錢, 而家 ...
kimidaniel 發表於 2018-2-13 14:12

今日係咁爆發

回復 29# snoopywy

現在港鐵陳逸基總經理、工程項目發展經理朱治粵、李倩琴和曹林二人,仲
業委有1,5,67,9,加埋阿棠。正式開會。

但有隻議員不請自來, 仲帶幾個人去, 真係超黑人憎